Megjelent a SMile – SM napló mobilalkalmazás

 

A Sclerosis Multiplexben szenvedő betegek egy részének az (ön)injekciózás a mindennapok része, a következő injekció beadásának helyét és idejét folyamatosan észben tartani pedig kihívást jelenthet.  A PharmaPromo által fejlesztett új, magyar nyelven, iOS és Android platformon is ingyenesen elérhető SMile – SM napló mobilalkalmazás célja, hogy segítse az injekciós kezelés alatt álló betegek mindennapjait.

 

Az alkalmazás különlegessége, hogy a főképernyőn látható avatár segítségével az SM betegek bármikor tájékozódhatnak a következő injekció beadásának időpontjáról és a soron következő szúrható testrészről, területről. A Beállítások menüpontban megadhatják, mely területeket kívánják szúrni és milyen sorrendben, ezzel biztosítva a szúrt területek megfelelő rotálódását és a pontos terápiakövetést.

Az alkalmazás másik fontos funkciója az injekció emlékeztető. A felhasználó kiválaszthatja az általa alkalmazott készítményt a Magyarországon elérhető összes szubkután és intramuscularis injekciót tartalmazó adatbázisból, így az applikáció a készítmény alkalmazási előírása szerint automatikusan meghatározza az emlékeztetés periódusát.

 

 

 

Az injekció és SM kontroll emlékeztető segítségével könnyebbé válhat a terápia követése és a rendszeres kontroll sem marad el, a receptemlékeztető funkció pedig mindig időben tájékoztatja felhasználóját a következő recept felírásának időpontjáról, így sosem marad injekció nélkül.

 

 

Az alkalmazásban elérhető egy SM centrum-kereső funkció, és arra is van lehetőség, hogy a beteg bármikor továbbítsa a naplózott adatokat saját maga, kezelőorvosa vagy az SM nővér számára.

 

A SMile – SM napló alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play-en:

 

Az alkalmazással kapcsolatos további információk:

Balogh Judit,

PharmaPromo, ügyvezető igazgató

Mobil: +36 30 600-1638

E-mail: balogh.judit@pharmapromo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

57 − 48 =