Szaknévsor

itt a legjobbak

Azahriah a megújult Album és Single toplistákon is tarolt

Azahriah nemcsak az Arénában triplázott, hanem az éves összesített slágerlistákon is. A MAHASZ adatai alapján kiderül mely produkciók voltak a legek.
Azahriah a slágerlistákon

Az éves összesített slágerlistákból idén is megtudhatjuk, hogy melyek voltak a legnépszerűbb slágerek a zenei streaming szolgáltatásokban, a rádiókban és a klubokban, illetve hogy mely albumok fogytak a legjobban 2023-ban. Azahriah a megújult Album és Single toplistákon is tarolt, utóbbin a dobogó mindhárom helyén az ő dala áll.

Fizikai kiadványok terén a k-pop volt a legkelendőbb, a külföldi rádiós slágerek között és a tánctereken pedig David Guetta és Bebe Rexha nosztalgikus klubhimnusza hódított. A legnépszerűbb magyar rádiós slágert Tarány Tamás készítette, a Halott Pénz pedig sikeresen megőrizte a rádiókban legtöbbször játszott zenekar címét. A Hivatalos magyar slágerlistáknak köszönhetően minden héten kiderül, mik az épp aktuális albumok és slágerek. A MAHASZ 2023-as adatai alapján összesített slágerlistákból most fény derül arra, hogy mely zenei produkciók voltak a legeredményesebbek az elmúlt évben.

A 2023-as összesített slágerlisták már elérhetők a slagerlistak.hu oldalon!

Teljes cikk: magyarzene.eu/azahriah-…

szakik
Author: szakik

Kern vendégház – Velem

MetaFor – Magyar érettségi és felvételi előkészítő

Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület VAS megyei szervezete

Haklik Erzsébet ruhakészítő